sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

3

Heidooo!

Pitkä viikonloppu on kohta ohi ja huomenna takaisin töiden pariin! Ollaan tavattu ja tutustuttu paljon uusiin ihmisiin viikonlopun aikana ja asuntolaankin on tullut paljon uusia naamoja eri maista. Tällä hetkellä täällä taitaakin olla meidän lisäksi noin 15 muuta henkilöä. 

Torstaina lähdimme ranskalaisten asuntolakavereiden kanssa illanviettoon Pacevilleen ja oli kyllä tosi mukava ilta! Muutenkin oli kiva tutustua heihin kaikkiin paremmin. 





Perjantaina tapasimme uusia ruotsalaisia ja norjalaisia kavereitamme. Pääsimme myös muun muassa tutustumaan Maltan Casinoon, vaikka emme siellä itse pelanneetkaan.






Lauantaina jo viikonlopun väsymys painoi pahasti, mutta siitä huolimatta lähdimme illalla tapaamaan kavereita St. Juliansiin. Silmät eivät kuitenkaan tahtoneet pysyä auki, joten tulimme jo ajoissa takaisin kämpälle nukkumaan univelkoja pois. 





Tänään olemme vaan lepäilleet ja pesseet pyykkiä. Kävimme viereisessä satamassa jäätelöillä ja istuskelemassa, sillä aurinko paistoi lähes pilveettömältä taivaalta. 





Pääsiäinen on suuri juhla Maltalla ja sen voi huomata kaduilta. Parvekkeilla on liiloja lakanoita, joka on pääsiäisen väri. Ristejä on myös ilmaantunut päivien aikana yhä enemmän.

Asumme kirkon vieressä, joten olemme saaneet tänä viikonloppuna kuunnella  vielä enemmän kirkon kellojen soittamista. Normaalisti ne  soivat noin 04.00-23.00, mutta tänä viikonloppuna ne ovat soineet taukoamatta.

Videossa meillä on ikkunat ja ovet kiinni ja silti kirkonkellot kuuluvat noin kovaa :D


Maltalaiset ovat roomalais-katolilaisia, ja kaduilla näkyykin paljon patsaita.

Yöllä kirkko on valaistu jouluvaloilla.




Maltalla olisi ollut nähtävissä myös pääsiäiskulkueita, mutta Veeralla iski pieni flunssa, joten emme jaksaneet tänään lähteä etsimään niitä paikkoja. 

1 kommentti: