torstai 31. maaliskuuta 2016

4

Hello there!

Aika kuluu ihan älyttömän nopeesti, kohta ollaan jo puolivälissä reissua. Ilmatkin ovat täällä suunnilla lämmenneet hieman, tai ainakaan tuulenvire ei tunnu enää niin viileeltä kuin aiemmin.

Maanantai meni töissä 8.30- 15.30, jonka jälkeen tulimme suoraan kotiin lepäilemään, sillä meillä molemmilla oli hieman kipeä olo. Mutta nyt ollaan flunssasta ja muusta pääosin jo selvitty, onneksi!

Tiistaina töiden jälkeen suuntasimme suoraan tapaamiseen Vallettaan, jossa juttelimme ohjaajamme kanssa miten meillä on mennyt täällä. Tapaamisen jälkeen jäimme vielä hetkeksi Vallettaan nauttimaan aurinkoisesta säästä sekä jäätelöistä. Illemmalla menimme vielä hetkeksi istuskelemaan lähisatamaamme Msidaan.




Msidan satamassa maistoimme lettuja joiden sisälle sai valita täytteet. Otimme suklaata ja mansikoita ja oli kyllä makeaa mutta tosi hyvää, nam!!


Maistoimme Maltalaisten suosikki-limua, Kinnietä. Aluksi oli hyvää,  mutta loppumaku oli todella kitkerä eikä oikein ollut meidän makuun.


Eilen töiden jälkeen jäimme suoraan Sliemaan shoppailemaan ja kiertelemään. Illan vietimme täällä asuntolassa kämppisten seurassa, sillä oli kanadalaisten viimeinen ilta täällä. Poikkesimme myös ulkona.


Täällä yli 20 asteen lämmössä kelpaa kyllä kermaiset itsetehdyt jäätelöpallot!



Tänään meillä on ollut vapaapäivä töistä, sillä on "Freedom Day", eli juhlitaan sitä kun Brittijoukot poistuivat lopullisesti Maltalta 1979. Vapaapäivän kunniaksi suuntasimme herättyämme kohti St. George's Beachia, eli Pacevillessa sijaitsevalle rannalle. Vietimme rannalla ehkä 2-3 tuntia, mutta me molemmat paloimme ihan täysin. Ei kyllä ihmekkään, sillä kummallakaan ei ollut aurinkorasvaa mukana....




Ehkä ensi kerralla muistetaan aurinkorasva! :D



Aletaan pikkuhiljaa tottua Maltalaisten liikenteeseen, joka on aika hullua. He siis ajavat vasemmalla puolella tietä ja nopeusrajoituksista ei ole tietoakaan. Jalankulkijoista he eivät niin välitä, mutta hyvin kohteliaasti antavat tietä kunhan vain itse uskaltaa mennä väliin. Täällä autot tööttäilevät toisilleen varoittaakseen, että he tulevat esim. kulman takaa. He myös tööttäilevät jos näkevät tuttuja tai tuntemattomiakin, joten niitä pelästyi alussa mutta enään ei niinkään kiinnitä huomiota. Bussit ovat myös normaalisti todella täysiä ja esimerkiksi aamuisin jos menemme bussilla töihin voimme hyvin joutua seisomaan tungoksessa koko matkan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti