keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

7

Ciaooo!!

Päivät ovat menneet ihan älynopeesti ja täällä on lämmennyt sää huomattavasti! Sunnuntaina Tean porukat tulivat Maltalle, joten herättyämme ja pyykit pestyämme lähdimme heidän hotellilleen. Vietimme päivän heidän kanssaan esitellen lähipaikkoja. Lisäksi menimme muun muassa Sliemasta Vallettaan venebussin kyydissä! Illan istuimme vakiopaikassamme Sliemassa uusien tuttavuuksiemme kanssa.







Maanantaina töistä päästyämme klo 15.30 suuntasimme suoraan hotellin katolle auringonottoon! Aivan loistavaa, että meidän töistä on hotellille vain parin minuutin kävelymatka! Molemmat myös uimme ensimmäistä kertaa täällä Maltalla....hotellin sisäuima-altaassa.. :D Kävimme myös syömässä ulkona Tean vanhempien kanssa, nam.







Eilen suuntasimme taas vaihteeksi töistä suoraan hotellille auringonottoon. Vikalla viikolla nyt yritetään ruskettua koko kuukauden edestä, heh. Illaksi menimme viettämään aikaa vanhojen asuntolakavereidemme kanssa heidän uudelle asunnolleen, täytyy sanoa että oli kyllä mukava ilta! :) Ensimmäistä kertaa illalla ei ollut edes viileä kävellä ulkona!







Tänään on ollut superkuuma päivä. Vähän teki tiukkaa istua taas töissä pitkälle päivään katsellen ikkunasta merimaisemia ja shortseissa käveleviä ihmisiä. :D saatiin tänään myös uusi tyttö Ruotsista meidän kanssa vikoiksi työpäiviksi. Yllätys yllätys taas kerran kiiruhdimme suoraan töistä auringonottoon hotellin katolle.. Meidän uusi vakiopaikka, oikeesti. :D



1 kommentti: