maanantai 18. huhtikuuta 2016

8

Moikka!

Täällä me Frankfurthin lentokentällä istuskellaan ja odotellaan pian Suomeen lähtevää lentoa. Matka siis jo melkein päätöksessään. Kuukausi meni aivan liian nopeasti, hyvin olisi voinut olla vielä toisenkin! Täytyy kyllä sanoa, että palaamme Maltalle vielä varmasti, toivottavasti jo kesällä..

Ruokatauko Saksassa.


Matkalla lentokentälle.


Viimeiset päivät menivät hujauksessa. Torstaina menimme shoppailemaan suoraan työpäivän jälkeen ja löysimme molemmat myös valmistujaismekot itsellemme!

Työpisteemme koulun aulassa

Tea nauttii ruokatauosta :D


Perjantaina oli viimeinen työpäivämme. Opettajilla oli muun muassa kokous, joten pääsimme keskenämme vahtimaan koko koulun oppilaita. Oli kyllä aikamoinen hullunmylly yrittää pysyä oppilaiden perässä, kun he juoksentelivat ympäriinsä. :D Työpäivän jälkeen suuntasimme TCB tattoohon ja sieltä molemmat saivat ikuiset matkamuistot!




Lauantaina herättyämme menimme Pacevillen rannalle ja sieltä suuntasimme ostamaan viimeiset tuliaiset! Illalla oli tarkoitus nähdä meidän työkaveria, mutta suunnitelmat muuttuivat ja vietimme illan vanhojen sekä uusien tuttavuuksien seurassa.




Sunnuntaina oli lepo- ja pakkauspäivä. Illalla suuntasimme vielä viimeisen kerran Sliemaan syömään ja nauttimaan olostamme.

Viimeiset auringonotot asuntolamme terassilla. :D


Oli kyllä aivan mahtava ja opettavainen kokemus päästä kuukaudeksi työssäoppimaan Maltalle! Ei voi muuta kuin olla onnellinen tästä mahdollisuudesta. :) Jos ei kielitaito muuten kauheasti kehittynyt, niin ainakin nykyään osaa paljon rohkeammin puhua englantia. Lisäksi saimme paljon uusia ystäviä, joita varmasti tulemme uudestaan moikkaamaan Maltalle. Joten jos sinulla tulee mahdollisuus lähteä ulkomaille niin tee se!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti